Материјали

Tarket-floor2

Паркети

Подове изводимо од најсавременијег храстовог паркета произвођача ТАРКЕТТ колекције САЛСА отпорног на хабање и оштећења.

photo4

Керамика

Купатила опремамо врхунском италијанском и шпанском керамиком I класе.

sanitarije-geberit2

Санитарије

За санитарије користимо врхунске увозне производе са комплетним ГЕБЕРИТ програмом за водокотлиће.

Раз Инвест

Зидови

Спољне фасадне зидове изводимо од термо блока Д=20цм+10цм термоизолације (стиропор). Зидови ка степеништу и између станова се изводе од термо блока Д=20цм и малтера, а унутрашњи преградни зидови између просторија су од опекарског блока Д=10цм и малтера.

construction

Конструкција

Сви наши објекти су пројектовани у скелетном конструктивном АБ систему који омогућује формирање великог броја разноврсних станова од малих до великих, при чему су конструктивни елементи на великим међусобним растојањима како се не би угрожавао амбијент простора. Прозоре и балконска врата пројектујемо у складу са постизањем максималне осунчаности просторија.

velux1

Кровни прозори

Кровни прозори су у највишем квалитету произвођача ВЕЛУКС са комплетном опшивком ради спречавања продора од атмосферских утицаја.

Раз Инвест
lift

Лифт

Уграђујемо модерне, електричне ВЕГА лифтове израђене по најсaвременијим стандардима како би се обезбедила максимална сигурност путника.

pvc

Столарија

Фасадни отвори су од петокоморних ПВЦ профила, са унутрашњим роло кутијама остакљени трослојним нискоемисионим стаклом. Вођени енергетском ефикасношћу, квалитетом и сигурношћу комплетна столарија је А класе пореклом из Немачке.

vrata

Врата

За улазна врата користимо сигурносне браве италијанског произвођача СЕЦУРЕММЕ са четири степена закључавања и додатним кључем са могућношћу подешавања контроле пролаза. Стандардно врата су опремљена и сигурносном резом (лимитатором отварања). Собна и купатилска врата су од фурнира храста при чему се елегантно уклапају са храстовим подовима.

Раз Инвест

All Rights Reserved | © 2020 | powered by ™ Duna Solution