Raz Invest

Materijali

RAZ INVEST

KONSTRUKCIJA

Svi naši objekti su projektovani u skeletnom konstruktivnom AB sistemu koji omogućuje formiranje velikog broja raznovrsnih stanova od malih do velikih, pri čemu su konstruktivni elementi na velikim međusobnim rastojanjima kako se ne bi ugrožavao ambijent prostora.

 

Prozore i balkonska vrata projektujemo u skladu sa postizanjem maksimalne osunčanosti prostorija.

construction

RAZ INVEST

ZIDOVI

Spoljne fasadne zidove izvodimo od termo bloka d=20cm+10cm termoizolacije (kamena vuna) pri čemu se postiže energetska efikasnost zgrade. Zidovi ka stepeništu i između stanova se izvode od opekarskog bloka d=20cm i maltera, a unutrašnji pregradni zidovi između prostorija su od opekarskog bloka d=10cm i maltera.

RAZ INVEST

PROZORI

Fasadni otvori su od petokomornih PVC profila, sa unutrašnjim rolo kutijama ostakljeni troslojnim niskoemisionim staklom. Vođeni energetskom efikasnošću, kvalitetom i sigurnošću kompletna stolarija je A klase poreklom iz Nemačke.

all-you-need-to-know-about-upvc-windows-1024x714

RAZ INVEST

VRATA

Za ulazna vrata koristimo sigurnosne brave italijanskog proizvođača SECUREMME sa četiri stepena zaključavanja i i dodatnim ključem sa mogućnošću podešavanja kontrole prolaza. Standardno vrata su opremljena i sigurnosnom rezom (limitatorom otvaranja), a rađena su u skladu sa pravilnikom pri čemu se postiže neophodna zvučna i termička izolacija.

Sobna i kupatilska vrata su od furnira hrasta pri čemu se elegantno uklapaju sa hrastovim podovima.

RAZ INVEST

LIFT

Ugrađujemo moderne električne VEGA liftove izrađene po najsevremenijim standardima kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost putnika i gotovo u potpunosti smanjila zvučna buka koju liftovi prave.

IMG_20200604_102352

RAZ INVEST

PARKET

Podove izvodimo od najsavremenijeg hrastovog parketa proizvođača TARKETT kolekcije SALSA otpornog na habanje i oštećenja.

RAZ INVEST

KROVNI PROZORI

Krovni prozori su u najvišem kvalitetu proizvođača VELUX sa kompletnom opšivkom radi sprečavanja prodora od atmosferskih uticaja.

velux1

RAZ INVEST

SANITARIJE

Za sanitarije koristimo vrhunske uvozne proizvode sa kompletnim GEBERIT programom za vodokotliće.​

RAZ INVEST

KUPATILA

Kupatila opremamo vrhunskom italijanskom i španskom keramikom I klase.

dav